BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, October 31, 2011

Lunch

Kelmarin.... My mom ajak my boyfie to grab a lunch with her...
Sbb my boyfie dah nak balik KL ary ni.... N maybe for his birthday... ( maybe la )

So i've booked the table for lunch at 12.45...

I pg la ambik my mom kat her office at 12.30 mcm tu la.. My boyfie datang ngan aunty dye.. Aunty dye anta... Then kitorang makan la lunch tu ngn happy la after chatting an..

Kitorang punyer meal are..
1. Sizzling egg beancurd with salted fish
2. Fried fish with sweet n sour taste
3. Fried prawn with honey
4. Fried squid..
N hot green tea off course n i add up an apple juice for me.. As aleways.. Heehehheehee

Tu pown x abis tau kitorang makan.
really enjoy it.. Love both of u mmuuuaahhh!!

Then anta mama pg office balik... Pastu anta my boyfie kat mydin KK

Wednesday, October 26, 2011

Budak gemok + comel

Dah lame giller dah x jumpe budak comel ni since raye ary tu,
N sejak balik cuti sem ni, sbb sibuk sgt n kengkadang saje jer menyibukkan diri yang x berape nak sibuk ni... Sampai x sempat nak jumpe my cousin yang comel sgt3 ni.. Rindu giler.. So ary ni, dapat jgk la jumpe. Naseb baek mama ajak papa balik kg...a.k.a dkt pasir mas...... Semakin tembam n rambot dye makin panjang..... Eeeeeeee geram rase nak penyet2 jer budak ni... Dye pon dah pandai merangkak n boleh la jalan sikit2.. Naek tangge laju giler ter~....

Dye ego giller kot.. Padahal tuan punyer badan ni memang ngantok sgt2 dah, tapi sebab my family datang, dye suke sgt2 smpaikan tido kjp bangun balik... Dah merah dah mate tu... Hmmmmmmm....

Nabeela oh nabeela...... Dah la gemok, comel plak tu.....


Tuesday, October 25, 2011

Birthday boy!!!

Yeay... Hary ni kan birthday my lovely syg...

Happy birthday once again AMEER AHMAD!!! ( birthday song....wooohhhoooooo)



So, we plan la kan nak kuar ary ni..... Skarang ni otw to pizza hut at pc....

Tadi kitorang dah pergi Hayaki kat Tunes Hotel tu... For breakfast off course....

Then pergi KB Mall for window shopping n pergi Secret Recipe... Coz nak celebrate his birthday kan..... So beli la chocolate fudge n brownies walnut...

Kekekeeke.... N i pon ckp nk pegi toilet la kan... Padahal ambik mase nak pergi beli gift for birthday boy.....

After that kitorang pergi bank sbb mama i suruh cash deposit untuk bayar kerete.....

Mase nak kuar kete, my syg pergi la isi syiling for parking... So i pon senyap2 letak that gift kat bawah seat.....

Then after that, lepas pegi bank kitorang pon masuk la kete... Then he's in like a surprise mood.... Kekkeke.... And he opened the box..... Taarraaaaaaaaaaaa.......... He really am surprised...

I did'nt mean to make u surprised my dear.. N i know u are reading my blog right now, so.... I wanna say that i love u so much.... Mmmmuuuaahhhhhh

May god bless u.. N i Could saw tears in ur eyes when u opened that box my dear... I hope u will keep it n always wear it whenerver u go to remind u of me....

this picture that i promise...








Sunday, October 23, 2011

ISLAMIC FASHION FESTIVAL

Now, i'm at Islamic Fashion Festival with my beloved mommy!!!!!

So grand!!!! There are so many designer for islamic fashion and it's All GORGEOUS!!!!!

So happening... N Dato' Siti Nurhaliza pown ade.......

So glad to be here...
Credit to my mommy coz bringing me here....... Wooohhhhooooooo....

This all the picture, n maybe i will add up later..

Thursday, October 20, 2011

Awards...

Sounds like GRAMMY AWARDS right?
Hahhahahahahaahahhaaaa...
Sbenarnyer.. Ary ni, My family and i kene pergi Terengganu coz nak ambik Academic Excellent Award... And it's for my SPM last year... Thanks MAYBANK.... N also to my mom coz she's the one that work for Maybank....

Same as two years ago, that i got the same award given by Maybank....for my PMR....

So hary ni... Kitorang semua kene dress up much more pretty...( sbb ary2 biase dah memang cantik pown ) kekeekeekeee... a lil bit prasan yer kat situ.....

Lepas ni, insyaAllah kitorang bertolak ke Terengganu and towards to PRIMULA BEACH RESORT.... kat sinila venue awards tu....

And i wanna to say Alhamdulillah i make my mom and dad proud of myself and will get this award this evening....

InsyaAllah, will arrived at the hotel safely... ~amin...

And i will uploaded the pictures later k... 

Tuesday, October 18, 2011

Finally...

Finally,my MUET examination ended with such a great ending....
Such a relief.....
A lil bit nervous but alhamdulillah, the question was ok for me.. And i don't know whether i'm doing good or not,, but i think it'd quite ok n flow fluently....
And the conversation between my groupmate during the group disscussion were quite good...

Thank god.... ~amin
InsyaAllah.... I will get a great result and hope all of us get what we want..

And i also hope that my final exam's result also great.. I'm really looking forward to it...

Wish me good luck....

Sunday, October 16, 2011

Miss him...

Yang,,,, i rindu u..,
Hope u r ok n take care tau..
Whenever u go, please be safe.
I hope u r always thinking of me my dear, coz i really am missing u so much.

I tau i terlalu ambil berat pasal u, n i terlalu risau pasal u....so do u rite?

Love u so much n my love will not fade....until the end of my life...

Mmmuuuaahhhh!! Love u so much my dearest syg!!!



Friday, October 14, 2011

Bola..

Ok.... Ary ni n lebih specific lagi dalam kul 9 mlm ni....
It's SOCCER TIME!!!!!
bkn la nk ckp yang i ni suke sgt bola an, tapi sort of minat tapi x minat like too over n obses k!!!
I'm not that type!
So, mlm ni, NO!! just about 30 minutes lagi, semifinal between KELANTAN & TERENGGANU,,, n off course la kan i ni penyokong KELANTAN...
name lagi anak kelantan kot... Xkan la nak sokong team laen kan?
Ddddddddduuuuuuhhhhh!!!!
Helloo!! U supposed to support ur own team la... Kalau even MALAYSIA vs MANCHESTER or whatever pon, off course la kene sokong MALAYSIA kan.... Kenal la sikit asal usul kite pon... Ni kalau menang baru nak sokong n ade jgk kalau menang lagi la nak kutuk... What the hell? Macam la kite tu bagos sgt... Kalau da bagos SGT, pegi la maen der!!!!!

Hahahahaha, xtau la kalau ade yang terase an, hehehehe SORRY!!! just saying.....

Chill and relax la brai!

Kekekkekekkekkee



Thursday, October 13, 2011

MUET.....

Oh MUET ku semakin hampir!!! Oh tidak!!!! Oh no!!!!
Takutnyer......... Macam mane ni... Ape yang perlu dibuat???
Aishhhhhhh..... Semua dah lepas dah..... Yang awa sorang jer kene 18 oktober ni...... Orang laen dah free dah skang ni.....
Hmmmmm kalau fikir2.,, on one side, memang la rase rugi la itu la ini la..., tapi the other side, untung jgk kene lewat2 ni, coz dapat la tanye experience orang laen kan, dapat la stuDy lebih sikit an, prepare urself more on this MUET things.. Agak memeningkan kepale sikit, Tapi, it's for the futute peeps!!! ( not peeps actually, it's for me!!! MY OWNSELF ).....

I'm so dead
Huhhhhhhh ( sigh )
No!!! It's ok, just try ur best n at least u try,,, n put some effort on it RIGHT?????
Hmmm, ok nice job AWA!!!!
coz u r actually trying to comfort ur ownself n u did it!!!! CONGRATS!!!!
Hahhahahhahhaahahhahah

Anyway guys!! Pray for me n wish me good luck on this coming TUESday, 18.10.11.....

InsyAAllah i will try my best n tawwakal je la.....


Wednesday, October 12, 2011

Thanks ameer ahmad!!!!

Love u so much dear!!!
Thanks for the gift, n i really appreciate what u give to me........
Thanks a lot!!!
I'm really happy to get this gift from u.........
I ingat u maen2 jer nak belikan i bende tu, tapi smalam... Mase kite kluar, u terus ajak i masyuk PACIFIC, n suruh i choose the best one.....
Thanks my dear!!!! Love u!!! Muaaahhh muuaaahhh muaaahhh!!!!!
N dah la mase pilih2 tu, aunty tu ckp kite ni as a married couple la... Ckp i ni model la... N nnty kalau this BRAND buat make over time n nakkan supermodel, dye recommend i jadik model?? Hmmmm.....

Anyway,, thanks syg!!!!

This is my gift from my lovely syg... AMEER AHMAD!!!


Yes! And the BRAND is ESTEE LAUDER ....

Bleeding!!!

It's not keep bleeding in love ok!
It's my finger got cut....
AouchHhhhh!!! Skit kot......... Gara2 gelas coke mcD yang tetibe jatuh n i sibuk nak save that glass, tu la padahnyer!!!!!

Tuesday, October 11, 2011

Hye peeps!

Today,......
Hmmmmm i'm going out with my dearest SYG!!!
jgn jealous....( padahal xde sapo pown nak jealous eh )
Kekkekkeeee biasela...sape xhappy dapat jumpe org yang terasayang an....
Anyway, orang laen sibok dah study pasal MUET, but me? I'm not ready yet peeps!
Huhhhhhhh! Luckily, MUET punyer tarikh (for me la) 18 october..... Still got time!
InsyaAllah will do my best for this......
Hope i can do it well!!

Nak chau dulu coz my dearest Syg nak i pegi ambik dye kat rumah....
Hmmmmmppphhhh...... K la... Love ya

Love my new hair!

Before And after!!!!!!
Hehheheee really love it yalls....

Monday, October 10, 2011

SaloOn!!

Oh heaven gileer dapat dtg saloon after along time....
Dah berkurun rambut n kepale ku tidak merase sentuhan saloon... (ceceeccee... Ayat memang x leyh bla langsung....) ...
Gonna have a good time today! Yeay!!!!
Skang tgh tunggu that sister get my hair done!
But, x tau ag ni mcm mane nak gunting rambut ni... Style ape ek??
Hmmmmmmm 
Ok peeps!!! Got to go... Nnty mlm ni, i'll update my before and after my hair punyer makeover.. Hehhehehehehe...bye ualls

Sunday, October 9, 2011

searching for a good layout for my lullaby.....

susah jgk nk carik layout yang cantik kan??
hmmmmmmm
xde ke orang nak bagi link....
aishhhhh....

HAiRCUT

seriously....esok memang nk pegi cut my long long hair!!!
this is SERIOUS...
my mom cakap : "syg la kalau gunting...."
my syg ckp : " aunty, xpe, biar dye gunting jer, sbb bnyak dah yang rosak tu....."
huhhuhhuhuhhhuuu.....
sentiase tetap ngan pendirian...nak gunting jgk....
coz nak tukar STYLE...hehheehheheh

style la sgt kan...

tommorow...INSYAALLAH,,, akan updatekan my pic yang before and after....
kekkekekkekeke

really looking forward to my new style...