BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 14, 2011

Bola..

Ok.... Ary ni n lebih specific lagi dalam kul 9 mlm ni....
It's SOCCER TIME!!!!!
bkn la nk ckp yang i ni suke sgt bola an, tapi sort of minat tapi x minat like too over n obses k!!!
I'm not that type!
So, mlm ni, NO!! just about 30 minutes lagi, semifinal between KELANTAN & TERENGGANU,,, n off course la kan i ni penyokong KELANTAN...
name lagi anak kelantan kot... Xkan la nak sokong team laen kan?
Ddddddddduuuuuuhhhhh!!!!
Helloo!! U supposed to support ur own team la... Kalau even MALAYSIA vs MANCHESTER or whatever pon, off course la kene sokong MALAYSIA kan.... Kenal la sikit asal usul kite pon... Ni kalau menang baru nak sokong n ade jgk kalau menang lagi la nak kutuk... What the hell? Macam la kite tu bagos sgt... Kalau da bagos SGT, pegi la maen der!!!!!

Hahahahaha, xtau la kalau ade yang terase an, hehehehe SORRY!!! just saying.....

Chill and relax la brai!

Kekekkekekkekkee



No comments:

Post a Comment