BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 26, 2011

Budak gemok + comel

Dah lame giller dah x jumpe budak comel ni since raye ary tu,
N sejak balik cuti sem ni, sbb sibuk sgt n kengkadang saje jer menyibukkan diri yang x berape nak sibuk ni... Sampai x sempat nak jumpe my cousin yang comel sgt3 ni.. Rindu giler.. So ary ni, dapat jgk la jumpe. Naseb baek mama ajak papa balik kg...a.k.a dkt pasir mas...... Semakin tembam n rambot dye makin panjang..... Eeeeeeee geram rase nak penyet2 jer budak ni... Dye pon dah pandai merangkak n boleh la jalan sikit2.. Naek tangge laju giler ter~....

Dye ego giller kot.. Padahal tuan punyer badan ni memang ngantok sgt2 dah, tapi sebab my family datang, dye suke sgt2 smpaikan tido kjp bangun balik... Dah merah dah mate tu... Hmmmmmmm....

Nabeela oh nabeela...... Dah la gemok, comel plak tu.....


No comments:

Post a Comment