BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 13, 2011

MUET.....

Oh MUET ku semakin hampir!!! Oh tidak!!!! Oh no!!!!
Takutnyer......... Macam mane ni... Ape yang perlu dibuat???
Aishhhhhhh..... Semua dah lepas dah..... Yang awa sorang jer kene 18 oktober ni...... Orang laen dah free dah skang ni.....
Hmmmmm kalau fikir2.,, on one side, memang la rase rugi la itu la ini la..., tapi the other side, untung jgk kene lewat2 ni, coz dapat la tanye experience orang laen kan, dapat la stuDy lebih sikit an, prepare urself more on this MUET things.. Agak memeningkan kepale sikit, Tapi, it's for the futute peeps!!! ( not peeps actually, it's for me!!! MY OWNSELF ).....

I'm so dead
Huhhhhhhh ( sigh )
No!!! It's ok, just try ur best n at least u try,,, n put some effort on it RIGHT?????
Hmmm, ok nice job AWA!!!!
coz u r actually trying to comfort ur ownself n u did it!!!! CONGRATS!!!!
Hahhahahhahhaahahhahah

Anyway guys!! Pray for me n wish me good luck on this coming TUESday, 18.10.11.....

InsyAAllah i will try my best n tawwakal je la.....


No comments:

Post a Comment