BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 22, 2011

Congratulations HarimauMuda

Assalamualaikum peeps!

Of course perkare pertame nak cakap, CONGRATULATIONS pasukaN Malaysia #HarimauMalaya... And Alhamdulillah dengan kehadrat illahi, kita menjadi JUARA dan pingat emas milik pasukan negare kite... MALAYSIA boleh!

Wooohhoooo!!!, sbenarnye hampir2 xdapat nak tgk dah perlawanan bola sepak tadi, coz kitorang malas nak turun cafe raff bawah tu, housemate2 skalian and i termasok skali, buat2 rajin la kononnyer, buat homework! Hahahhaaaa buat la tutorial maths...

Then kitorang tetibe bunyi sorakan dari bawah kat cafe tu, aras 1 bilik bacaan la, n that's menggugat aty kitorang! I memang x puas aty la kan, JEalOUS la ape lagi, then, sbb tergugat dah iman nak tgk bola ni, kitorang pon menerpa la bilik bacaan blok tu an, ingatkan xleyh bukak tv, tgk2, penuh giler org dlm tu.... Mcm ikan sardin dah... Harharharhar...

Then kitorang masok la turut memberi sokongan padu.... Walaupon banyak yang berat sebelah especially pasal referee tu an, tapi semua tu berbaloi and hasil sorakan tu memadai coz MALaySIA menang!!!

We are the champion ( lagu dimainkan ) hahahahhaaa.... Memang habis habisan ar sorak, sampai dah xde suare dah ni, sakit dah tekak ni... Hehehhehee... And thanks a lot to our GOal KEEPer!!! KHAiRUL fahMI CHe maT!!!!!

10000 times credit to inchik apex coz banyak membantu skuad pasukan... And credit to all team members and of course la captain!!!!!!

Last but not least , credit to coach kpd skuad negare kite! Thanks a lot u guys...

Confirm mlm ni, semua tido berselimutkan bendera Malaysia and jersey!!! Kita bangga menjadi rakyat Malaysia right!!! That's our victory....

Thanks Allah, coz gave us that opportunity.... InsyaAllah we will do the best next time.. ~amin....

No comments:

Post a Comment