BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 14, 2011

Family vacation

Assalamualaikum and good morning peeps.....

Last friday, my family and i pg la melancong kan before my lil brother dapat result UPSR kan... Mama booking tempat kat Ri-Yaz heritage and spa....kat terengganu jer pon...

We really enjoy our precious time there... Hari kedua tu, kitorang pg Pasar Payang, sbb mama nak beli kaen la tu la ni la kan.... Memang banyak ar, shopping bagai nak rak jer.. I pon dapat la selai dua kaen pasang kan... Cantik.. Kekekekeke....

Sebab seharian pg pasar payang shopping, kitorang singgah la kat runah adek ipar my uncle... Coz kebetula n dye duk terengganu n bawak i punyer cousin kan.. X baek la kalau x singgah...

Memang die pon hidang banyak makanan.. Menyusahakan je, kitorang ni takut menyusahkan dye je, sbb kitorang datang just nak melancong cam tu jer....

Anyway, lepas tu kitorang balik hotel, then adek2 pg swimming.....
Makan malam kitorang... Perghhh best giller la.. Really enjoy the momment...
Layanan diorang memang five star la kan... Best.. Kitorang duk kat sane 3 hari 2 malam....

I will upload the pic later k... Love uolls...

No comments:

Post a Comment