BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 24, 2011

Ice lemon tea!!

Seriously to say that i'm so addicted to ice lemon tea.. And me myself don't know y and when did i started to like that kind of drinks...

Now the 'Ice Lemon Tea' is my cup of tea for the type of drinks la kan....

Entah la, pegi mane2 pon nak ice lemon tea a.k.a Teh o' ais limau ...hheheheeee..., sampai kan my cousin pon ckp " awa ni suke sgt ice lemon tea, xde air lain ke nak order?" tu la yang my cousin, kak ina ckp....

Tu la i pon cam tertanye tanye gak, asal cam addicted sgt ni... Lebih2 lagi kat puncak alam ni ade machine minuman yang letak ice lemon tea.. Kalau blh tiap2 ary nak beli ice lemon tea tu.... Heheheeeee, tapi kan, ade skali tu, maybe about two or three days ago la, nak beli air kat machine tu, tapi machine tu JAHAt!!! My ice lemon tea x kluar!!!! Dye telan je duit tu... Dah xnk dah beli kat machine tu lagi.. Hmmmmm ;'( xnk kawan dah.....
:ppppp

My boyfie pon ade membebel gak pasal i minat sgt beli air tu..... ;( kene marah x pasal2, " u ni suke sgt beli ice lemon tea, mineral water xnk plak beli... Dah la kite tu slalu je kene ulser and xcukup air! " sedeyh ;(( kene marah....

Kekkekekee tapi, i tetap jgk nak beli ;p
Coz i like it!!! Hehhehheheheee

No comments:

Post a Comment