BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 28, 2011

Ice skating

Assalamualaikum...

Hary nie, salmi, fatin, anis and me, pg sunway coz berhajat nak maen ice skating...
Fatin yang semalam ckp xnk pg tetibe je datang bilik kitorang, kejut kitorang suruh mandi and siap2 nak pg....
Ok, kitorang pg je la kan...

ni time kitorang ready2 nak tunggu bus la kononnyer....


Then sampai sunway, window shopping kjp, then banyak kali gak la fikir samaade nak maen ice skating ke x ni??????? Masing2 pening nak buat decision kan..

Kitorang makan pizza for our brunch... BEST!! yummy....




Then solat..(of course la kene utamakan solat walaupon pegi for shopping or anything else kan....
After solat, pegi la jenguk2 kedai yang agak menarik perhatian kitorang kan...
then, berphotoshoot skit sebab kat sane like christmas seasons kan....




I ade la beli 2 flats shoes, accessories, card holder yang dah lame cari tu...And ade la bende2 laen kan..hehehheehee


and this one, i jumpe dlm toilet and it's look interesting for me

Pastu, we all heading to ice skating place... Dalam dua nak ke x kan...
Then we all decided to try, then beli la ticket, gloves and socks!
Kitorang pon maen la.. Best la jgk.. N rase cam nak pg sane one more time with my boyfie.. Tu pon kalau dye nak ... ;(((((

and this all the pic before we all skate....







 and this our bittersweet......


take a look at our legs....like a pro right?





it's a lil bit tiring but it's fun

No comments:

Post a Comment