BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 24, 2011

Jogging time!

Assalamualaikum.....

Hye everyone... Mcm ni citer nye, housemate2 skalian ade la yang tido including me la kan, ade yang study, ade yang tgh basuh kaen la.... Then lepas i bgun, terus solat n nampak diorang macam tgh siap2 pakai tracksuit segale bagai tu la an....
I pon tanye la, nak g mane korang ni... Nak pg gym katenyer....

Then diorang pon ajak la i skali.... I pon takkan la nk duk sorang2 kat rumah n plus macam best je sekali sekale hangout ptg2 mcm tu an.... Hehheeheeee then i pown tukar la i punyer tracksuit kan... Turun la bawah and as always la kan, berphotoshoot la skit...

Then we all heading to gym, and tetibe bertukar pikiran nak pg jogging plak.... Sbb gym dah nak tutup mase tu, n it's like buang tabiat jugak la kitorang ni coz bgun jer tido, solat, terus pg jogging.. Ahhahaahahhhaa.....
Kitorang pon jogging la turun bukit kat ngan kolej kitorang ni.... N sambil2 tu, ambik gambar... Hehheheeeeee

This all my housemate.... Love u guys!
Fatin, Salmi, Hanis, Myza, Mas n me...
Sayang sgt sbb x cukup quota, coz izzati xde...

No comments:

Post a Comment