BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, November 26, 2011

McD time..

Assalamualaikum...
Hehehe ary ni kitorang kempunan nak makan mcD coz smalam i ade la sebut best jgk kalau2 makan mcD kat i punyer housemate, salmi...
Dye pon ape lagi, macam best je.... Jom la..
This morning, i bangun awal skit la pade my housemate, bgun lam kul 10 lebih cam tu then sibuk book ticket flight nak balik bulan December ni... Then pg mandi, myza ngan mas pg wall climbing, diorang kuar pagi2 buta lagi... Izzati pg Giant kat klang... Kitorang bertiga, i, salmi and fathim pg la mcD..

Kitorang naek bus sampai mcD, makan then balik la dengan senang aty...
Bak kate org kenyang perut suka aty kan..

No comments:

Post a Comment