BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, November 6, 2011

Selamat hari raya!!!

Assalamualaikum and hye peeps!

Hari ni, 6 november 2011, bersamaan 10 zulhijjah.... Semua umat islam di seluruh dunia menyambut HARI RAYA AIDILADHA!!!! (takbir raye berkumandang). O_0

Walaupun hari ni keluarga i x melakukan ibadat korban, kitorang balik jgk kampung kat pasir mas....

Maybe lepas ni kot, dalam pukul 11 ke 12 macam tu la bertolak balik.. Coz mana tengah siapkan kuzi, karipap n etc la kan... Nty sampai rumah my atok kat pasir mas, my aunty buat mee kari!!! Ulalalaa.. I lllloooiiikkkee it!
Hahahaha..... Mee kari dye best giller!

Kelmarin kitorang kemaskan rumah.... Sbb ade perabot baru nak sampai plus ngan fridge baru.... Sbb fridge yang dah 18 tahun tu, dye sabotaj papa, hari tu xleyh function, pastu pg la beli fridge, tetibe sampai rumah.... Eh!! Jadik plak... Hahahhhaaaa.. ( tapi bagus gak, dapat fridge baru!!! )

Alaaa papa, skali skale.. Kekekekkekeeee..... Perabot tu sampai pukul 1 uollsss... Lambat giler.. Tapi xpelik pon, ade sampai pukul 4 penghantaran kan? Biasela kalau nak raye memang macam tu...

K la.... Guys.. Selamat hari raya aidiladha once again!!!!!

No comments:

Post a Comment