BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 31, 2011

Happy new year!

Assalamualaikum and hello peeps.....

Hye everyone, dah masuk new year right? Cepat kan mase berlalu... Pejam celik pejam celik, dah 2012...

So as usual, semua orang mesty ade azam taun baru kan... That's including me... ;)

Azam tahun baru for 2012, for me, insyaAllah.... Nk cukupkan ape yang xcukup, beribadat kepade Allah, mengumpul seberape banyak pahala yang boleyh, kekalkan my relationship with Mr.teddy, insyaAllah dapat 4 flats n hope dapat buat degree for Medic and specialized in Gyne....

And many more, macam biase la kan, manusia xpernah rase cukup dlm sesuatu perkara kan? ... TApi disamping tu jgk, segale ape yang diberikan itu kite perlulah bersyukur, jgn lupe plak kepade yang memberi dan nikmat itu semua ketentuan daripadaNya, DIA berhak memberi kepade org2 yang dikehendakiNya shj.....

Yang mane xcukup solat, cukup2kan la n mane yang x ganti puase lagi, ganti la cepat2 k,,, kite pon saling berpesan antare satu same lain, n this messages pon semua untuk diri i jgk.... Kite hanya hamba Allah yang kerdil dan selalu melakukan kesilapan.. Dan harap2 kesilapan yang pernah kite lakukan itu, tidak diulangi lagi dan dipertambahkan dengan segale kebaikan.... InsyaAllah....

Ya Allah, ampuni la dosa2ku, dan dosa2 kedua-dua ibu bapa ku... Kurniakanlah rezeki kepade mereka, lindungilah mereka, lindungilah keluargaku ya Allah, lindungilah orang2 yang aku sayangi ya Allah dan kau lindungilah seluruh umat Islam yang ade didunia ini yaAllah serta berkatilah hidup mereka...

Ya Allah ya Tuhanku... Semoga segale ilmu yang sedang aku pelajari, yang telah aku pelajari, yang sedang aku ingati dan yang telah aku ingat, aku berharap ia akan kekal dalam ingatanku dan dapat membantu aku dlm peperiksaan serta memberi keputusan yang cemerlang kepadeku dgn izinMu ya Allah....

Ya Allah yang maha pemurah lagi maha penyayang.... Ampunilah segale dosa2ku ya Allah, Kau mantaplah keimananku kepadeMu ya Allah, Kau jauhilah aku daripade kemungkaran Ya Allah....

InsyaAllah segale ape yang dipinta and perubahan yang nak dilakukan itu, mengikut kehendak Allah... Amin.....

So, have fun, n hope i will survive and strive to get what i want... InsyaAllah specialist in Gyne will be my job one day.. Hehheheeee... ;)))

Guys, pray for me.. Hope 2012 will be a really good year for me and for all of u... Love u olls!!! Mmmmmmuuuaaaaaahhhhh ;*

No comments:

Post a Comment