BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 14, 2011

Henna a.k.a Inai

Assalamualaikum everyone...

Hye!!!!
Mesty tertanye-tanye kan, asal lak tetibe je entry pasal henna ni? Cam ni citer nyer, kat Palam ni, ade la like satu karnival yang ade bukak banyak gerai2... Antarenye like, gerai2 baju, accessories, specticles, handbag, shawl, pc accessories and so on la kan.... So, tadi, bile kitorang lepas abis makan kat psb n yang kene validate course tu, kitorang turun la, n konon2 nyer cam nak usya2 la kedai2 yang ade an...

Then, kitorang like tersangkut kat satu kedai dkt ngan atm machine ni, so jenguk2 la ape yang ade kan.. Almaklumlah, i'm a shoppaholic.. SORRY!!! Then, one of my friends, shima.. Nampak la yang kat situ blh buat henna.. Dye ape lagi, excited la, and dye ckp la kat Ana (kawan i yang sorang lagi).. Dah bertambah-tambah la happy nyer tu... I dah ke depan dah. Diorang tanye harge segale bagai tu la...

2hours after that, after lecture Bio, fikir punye fikir, so three of us decided nak buat henna tu.... Ana ngan Shima buat tangan kiri belah depan... I plak buat tangan kiri tapi kat tapak tangan... Cantik sgt! Suke!!! It's worth it, korang nak tau how much? It's only RM 5!!! Hehhehee O.o

;)

No comments:

Post a Comment