BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 8, 2011

Kelab

Assalamualaikum.....

Ary ni ade la plak kokurikulum for asasi science and engineering... Hmmmmmm ;(
Hajat di haty cam malas je nak pg an sbb entah la.... Tetibe je ngade2 nak buat perjumpaan..., dah la class abis kul 2.20, tapi naseb baek mr.zaidi bagi kitorang kuar awal...

Dapat la jgk makan, dah la kelas ary ni macam ergghhhh! Kelas dari pukul 8.30 hingga kul 2.20 tanpe break n xde mase pon nak makan...

Stress mak tau! Ishhh..... Then pegi la perjumpaan kelab tu... N dah agak dah mesty bincang pasal MALAM GALA KEBUDAYAAN tu.,.. Tapi my luck is on my side today, so i xjoin persembahan, i jadik AJK for preparation jer.... Hehehheheheeee

I, intan, hanie n niena... Semua jadi ajk for publisiti.... Heheheheeee yeay!!! Xperlu nak perform dah.... Yahoooo!!

Xleyh nak bayangkan betape bestnye n gembirenye prasaan skang ni..

That's all for today...
Assalamualaikum n bubbye peeps!

No comments:

Post a Comment