BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 4, 2011

Kunci bilik...

Kelmarin, kunci bilik n kunci rumah i plus ngan roomate i tertinggal dlm bilik... ;( entah la, tetibe je mase nak kuar tu, x ingat nak tanye satu same laen bawak x kunci...

Mula2 tu takowt nak pg jumpe fellow or call dye, sbb nanty kene marah n kene compound 50 hinggit kan...

Dah terpakse sgt, memberanikan diri kitorang untuk call fellow.. Naseb baek la fellow tu in a good mood kan... Haiishhhh kalau x memang x masok bilik sampai ke ary ni la jawabnyer an...

The moral of the story, we have to brave enough to face the problem...
And, always remember to bring ur own keys

No comments:

Post a Comment