BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 23, 2011

Mid sem break!!!

Assalamualaikum...... Hye everyone!!

I'm at LCCT right now and waiting for my boarding time at 1900 .....

Alhamdulalillah, walaupon travel sorang2, selamat jgk sampai ke LCCT ni ( ececceeceee mcm la xbiase plak kan ).... Tadi, sampai je airport, perghhh ramai giller org, nak baggage drop pon susah, kene que panjang giller kot... Tapi what can i do right? Just stay calm... N waiting waiting and waiting.....

Then after baggage drop at the counter , pg mcD, bought some foods, and then pray.....

Now, waiting for my boarding time... Sit at the waiting side while blogging.... And create this entry... Hheeheeheee.... About 45 minutes lagi, dah boleh masuk dlm... Then kene tunggu lagi kat gate P3, it's ok, sabar je la, asalkan dapat balik KB ngan selamat!! ~InsyaAllah...~amin...

Xsabar nak jumpe my beloved family and my mr teddy!!! Love u alls!

Harap2 mase fly lepas ni ok je and selamat sampai...

No comments:

Post a Comment