BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, December 17, 2011

Shopping lagi...

Assalamualaikum....

Hye everyone ;)
Sbenarnye, minggu ni plus ngan bulan ni kan, kalau korang nak tau, bnyak giler i beli barang a.k.a shopping... Mudah sgt tersangkut... Hmmmm
Dah banyak sgt dah barang yang dibeli ni..haisshhhh! Tapi i like!

I dah beli dress, beli accessories, beli kaen pasang, beli boots, beli selipar, beli flats, beli macam2 lagi la dlm bulan ni....

Dah2... Xnk shopping dah (errrrr.... Blh percaye ke? O.o )

Xsabar nak balik, hehehheeee, blk ni shopping ngan mama plak..... Kekkekeeee
Mesty my mr.teddy marah.. Hahhahaa coz shopping banyak sgt...

K la, nak turun ke kkpr ni, lapar!!!!
Bye!!

No comments:

Post a Comment