BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 27, 2012

Berakhirlah malam apresiasi seni

Assalamualaikum!!!

Hye! I baru je siap mandi, ni duduk rehat2 kejap sambil berblogging kan... Phewwwww penat tau!

So seperti entry smalam, malam ni kan malam kebudayaan yang di anjurkan oleh kelab kebudayaan, malam kitorang yang bertemakan " malam apresiasi seni ".... Memang perghhhh gempak ar! Memang berprestij habis dowh!!

Hahahahahahaaa letih, penat, bermandikan peluh kat dlm tu, but happy ngan sambutan yang penonton kasi an... Thanks to all students puncak alam yang datang, sanggup beli tiket n ade sampai merayu-rayu nak tiket sbb nak tgk an.... Credit to all of u... N the most important is AJK yang berusaha untuk menjayakan majlis ni....Including me! Hahahaaa and
To pengarah program Syamil Suib....

THANKS A LOT!!!!!

memang gempak habis... N sorry k guys kalau ade cacat cela sikit.. Biaselah kan.... N yang paling mengejutkan ade org sms one of our group members, yang diorang nak malam kebudayaan ni diadakan sekali lagi... So that'S mean we're succeed!!!!

Syukur alhamdulillah.....

Thursday, January 26, 2012

Malam kebudayaan

Assalamualaikum n hye everyone....

Malam kebudayaan akhirnya tiba an....
Name lagi ajk publisiti an, so kene la havoc sikit pasal malam kebudayaan ni... Emmm malam kebudayaan ni diadakan pada 27.01.2012, pade pukul 8.00 malam.... So yang mane nak masok tu kene la ade ticket first k... Alaaa ticjet tu rm2 je, tapi satu je, ticket tu cepat abis... Yang mane x sempat nak beli tu... Sorry k, tempat duduk pon terhad for 400 seats je... Xmampu la nak tamping kapasiti penduduk asasi kat palam kan...


Really am sorry k...!!!!!!!!

Nnty esok insyaAllah i akan upload kan pic malam kebudayaan tu k.. Maybe lewat sikit kot... Coz malam esok confirm bz kot sepanjang ary.. Tapi xpe, bile je siap malam kebudayaan tu, lega la kitorang and happy sgt2 coz dapat tgk hasilnya walaupon penat like ape entah kan...

So yang mane ade ticket tu, hope u guys enjoy k!!!!

Sunday, January 22, 2012

Saturday, January 21, 2012

iCity

Assalamualaikum everyone,

Semalam, kami2 housemate sekalian, myza, salmi, fatin n me, pg iCity, plus ngan driver, faisal rashid, n ainie uang selalu mengikuti kitorang punyer aktiviti ;)

Dah lame dah salmi n farin tu kempunan nak pg iCity, so smalam termakbul jugak la ajat di haty nak pg an, kul 8 mlm kami semua bertolak then sampai balik uitm puncak alam dlm kul 11.30 mlm....

We really enjoy that precious time, almaklumlah baru lepas test kan.... Nak chill a lil bit kan... Weeehheeeee ;)

Friday, January 20, 2012

Berlalunyer Test 1...

Hye and assalamualaikum...

Tadi test maths, so berakhirlah test 1... One down, two more to go.... Test 2 n Final of course... Hari siapkan mastering chemistry, tapi ter'stuck' dekat slide 5... Tinggal soalan tu jer baru completed the assignment... ;(

Ptg tadi, perjumpaan kelab kebudayaan, i ngan intan, niena n hanie, siapkan posters n pamplets for malam kebudayaan kitorang.. Kitorang kan ajk publisiti... Phewwee penat buat bende alah tu tapi bile siap, like terase happy giller sbb dapat nampak hasilnye n cantik!!! Hehheheee

Ticket for malam kebudayaan pon dah siap, Just tunggu nak jual n edarkan je, ticket kitorang cantik!!! Credit to ajk hadiah yang buat ticket, high class gitu... Gediks btol...

But at the same time, rase cam nervous untuk hadapi future yang blom pasti ni kan... Almaklumlah, kite just mampu merangcang, Allah yang menentukannya... Dengan Test 2, final, munsyi, interview, degree, n so on... InsyaAllah, i will bare in my mind that i have to struggle enough to achieve owhat i want n always make my family proud of me....

N xleyh nk relax2 sgt walaupon dah abis test 1 kan, have to continue study... Jgn nk bersenang lenang plak, maybe enjoy a lil bit, but concentrate more on ur study....(pesan kat Nur Syafiqah Najwa) hehheheheeee that's me.. ;)

Xblh jgk kan nak stress all the time, kene la ade jgk time untuk chillex skit kan, stress sgt pon nnty xpasal2 semua yang nak jadik sempurna x jadi ngan ape yang kite nak, lagi la stress...

K la, entry ni just pesanan tuk diri sendiri je..

Monday, January 16, 2012

Engagement...

Assalamualaikum....

Hye everyone!!!! Ary sabtu lepas, 14.01.2012, my cousin's punyer engagement..... So congrats k.ina.......

So, i jadi flower girl la katekan.... Hehheheheee,,, sibuk je kan, padahal nak exam..... ;)

So once again congratulations to k.ina and abg mahfuz!!!! InsyaAllah, bulan April nnty ke jinjang pelamin.... ~amin....

K.ina cantik sgt ary tu, kelas gitu makeup artist yang tolong make up kan...... Credit to mimie ( mak andamnyer )

Abg mahfudz pon ape kurangnyer kan, handsome..... Cantik warne baju diorang... Same cantik n same padan... Like it so much!!!

Sunday, January 8, 2012

Aku x stupid..

Assalamualaikum and hye everyone!!!

Title as aku x stupid tu bukan berkaitan ngan sape2 pon.. Sblm korang buat korang punyer own speculations, baik i terangkan dulu.. ;)

Aku x stupid tu sebuah filem yang telah banyak memenangi anugerah.... And this film telah diadaptasikan daripade filem Jack Neo "i not stupid too"...... Dalam filem ni, barisan pelakonnya adalah, amy mastura, riezman khuzaimi, namron, adibah noor, ijat, aizat hassan, ariel zafrel, suhaimi yusof and Dato' jalaluddin hassan.... (macam la korang kenal kalau i ckp satu2 pon.., i pon xkenal name diorang, unless kalau tgk muka, cam la kan)

What's the best things about this FILM? This Film ade dye punyer own value untuk disampaikan and U HAVE To WATCH IT!!!!!!!

It's a must!!!! I yang tgk film ni nangis tau! At first, citer ni kelakar giler, and lawak2 dye memang lawak bodoh la... Korang mesty ketawe like korang xsangke cite tu mcm tu...... I jamin korang akan rase the same way as i am... ;)

And!!! Korang pon akan xsangke bahawasanye cite tu akan buat korang nangis, alaaaa, kalau korang x nangis, i bet, mesty ade sikit terase sedih, sayu haty n so on... Tgk la tgk la tgk la .. ( ewww gediksnyerrrrr ) hahahahahhahaahaaa.....

Just wanna share with u alls...


Friday, January 6, 2012

Tragedi n sesi berinai

Assalamualaikum and hye peeps!

Hari ni.. Habis je class kitorang terus pg tunggu bus sbb nak pg PKNS.... I pg ngan Ana, Shima and Nabel...
Tujuan pg PKNs, SACC mall...sbb Nabel nak beli shawl for dinner, i nk cari clutch....

Then dapat bus, sampai je kat destinasi nak dituju tu... Disebabkan lapar sgt2...kitorang pon heading to pizza hut... Makan perghhh.. Banyak giller... Best!!!!

Lepas tu, pg round2..window shopping and drop la kat BONITA..,, pastu jumpe la clutch ni., n harge dye like murah sbB sale!!!!!!!! Shoping shopping shopping.... Then bunyi guruh kuat giller.... Pastu decide la nak balik...

Tunggu bus like lame gillerrrr!!!! Erggghhhhhhh, pastu dlm 1 hour after that., sampai la satu bus U90 ni... Kitorang pon naek la......after 45 mins dlm bus, tragedi berlaku.... Jeng jeng jeng..... Pak cik bus tu tetibe je turun dari bus mase red light kat traffic light... Haaiiishhhh ....

Yang tdo pon terbangun.. Asal lak pak cik ni.. Tetibe je turun selamber je macam tu... Then, pak cik tu naek balik pastu berhenti kat tepi jalan coz bus tu rosak!!! Damn!!!!! Knp banyak sgt yang perlu kitorang lalui ni?????

Nearly 1 hour kitorang tunggu bus yang laen dtg... Then sampai la Palam dlm pukul 8.30 cam tu ler.... Mandi semua, solat..... Pastu skang ni duk kat bilik Shima sbb nak buat physics lab n SESI BERINAI....!!!!!!!

Now kitorang tgh berinai segale bagai la ni... Inai from Mekah!!! Thanks Shima!!! Thanks to housemate Shima gak sbb bagi inai tu......

Sunday, January 1, 2012

Hye palam

Assalamualaikum...

Hye everyone, pagi tadi, my flight at 8.00am, so pagi2 lagi dah siap2, after solat subuh, papa anta i pg airport..... Bawak la baggage yang besar gedabak tu kan, turun kerete, sedeyh!!!!! Miss papa, mama, n my brothers!!!

Tapi, luckily, my teddy dtg buat surprise kat i di airport tadi... Kesian mr.teddy, sanggup jgk redah ujan lebat2 bawak harrier, laju plak tu, aishhhhhhhh,,, risau i tau x... Thanks a lot teddy, coz sacrificing ur time to sleep and came to the airport especially wanted to meet me... Mmmmmuuuahhhhh love u so much!!!!
;*

love u love u love u.,. Then sampai lcct, makan lasagna for brunch at coffee bean sorang2 ngan beg gedabak tu, then naek bus, cab and then bus again, pastu sampai la puncak alam a.k.a palam...

Hehhehehee i'm missing my home, my bed,my family and my mr.teddy!!!!