BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 8, 2012

Aku x stupid..

Assalamualaikum and hye everyone!!!

Title as aku x stupid tu bukan berkaitan ngan sape2 pon.. Sblm korang buat korang punyer own speculations, baik i terangkan dulu.. ;)

Aku x stupid tu sebuah filem yang telah banyak memenangi anugerah.... And this film telah diadaptasikan daripade filem Jack Neo "i not stupid too"...... Dalam filem ni, barisan pelakonnya adalah, amy mastura, riezman khuzaimi, namron, adibah noor, ijat, aizat hassan, ariel zafrel, suhaimi yusof and Dato' jalaluddin hassan.... (macam la korang kenal kalau i ckp satu2 pon.., i pon xkenal name diorang, unless kalau tgk muka, cam la kan)

What's the best things about this FILM? This Film ade dye punyer own value untuk disampaikan and U HAVE To WATCH IT!!!!!!!

It's a must!!!! I yang tgk film ni nangis tau! At first, citer ni kelakar giler, and lawak2 dye memang lawak bodoh la... Korang mesty ketawe like korang xsangke cite tu mcm tu...... I jamin korang akan rase the same way as i am... ;)

And!!! Korang pon akan xsangke bahawasanye cite tu akan buat korang nangis, alaaaa, kalau korang x nangis, i bet, mesty ade sikit terase sedih, sayu haty n so on... Tgk la tgk la tgk la .. ( ewww gediksnyerrrrr ) hahahahahhahaahaaa.....

Just wanna share with u alls...


No comments:

Post a Comment