BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 27, 2012

Berakhirlah malam apresiasi seni

Assalamualaikum!!!

Hye! I baru je siap mandi, ni duduk rehat2 kejap sambil berblogging kan... Phewwwww penat tau!

So seperti entry smalam, malam ni kan malam kebudayaan yang di anjurkan oleh kelab kebudayaan, malam kitorang yang bertemakan " malam apresiasi seni ".... Memang perghhhh gempak ar! Memang berprestij habis dowh!!

Hahahahahahaaa letih, penat, bermandikan peluh kat dlm tu, but happy ngan sambutan yang penonton kasi an... Thanks to all students puncak alam yang datang, sanggup beli tiket n ade sampai merayu-rayu nak tiket sbb nak tgk an.... Credit to all of u... N the most important is AJK yang berusaha untuk menjayakan majlis ni....Including me! Hahahaaa and
To pengarah program Syamil Suib....

THANKS A LOT!!!!!

memang gempak habis... N sorry k guys kalau ade cacat cela sikit.. Biaselah kan.... N yang paling mengejutkan ade org sms one of our group members, yang diorang nak malam kebudayaan ni diadakan sekali lagi... So that'S mean we're succeed!!!!

Syukur alhamdulillah.....

No comments:

Post a Comment