BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 20, 2012

Berlalunyer Test 1...

Hye and assalamualaikum...

Tadi test maths, so berakhirlah test 1... One down, two more to go.... Test 2 n Final of course... Hari siapkan mastering chemistry, tapi ter'stuck' dekat slide 5... Tinggal soalan tu jer baru completed the assignment... ;(

Ptg tadi, perjumpaan kelab kebudayaan, i ngan intan, niena n hanie, siapkan posters n pamplets for malam kebudayaan kitorang.. Kitorang kan ajk publisiti... Phewwee penat buat bende alah tu tapi bile siap, like terase happy giller sbb dapat nampak hasilnye n cantik!!! Hehheheee

Ticket for malam kebudayaan pon dah siap, Just tunggu nak jual n edarkan je, ticket kitorang cantik!!! Credit to ajk hadiah yang buat ticket, high class gitu... Gediks btol...

But at the same time, rase cam nervous untuk hadapi future yang blom pasti ni kan... Almaklumlah, kite just mampu merangcang, Allah yang menentukannya... Dengan Test 2, final, munsyi, interview, degree, n so on... InsyaAllah, i will bare in my mind that i have to struggle enough to achieve owhat i want n always make my family proud of me....

N xleyh nk relax2 sgt walaupon dah abis test 1 kan, have to continue study... Jgn nk bersenang lenang plak, maybe enjoy a lil bit, but concentrate more on ur study....(pesan kat Nur Syafiqah Najwa) hehheheheeee that's me.. ;)

Xblh jgk kan nak stress all the time, kene la ade jgk time untuk chillex skit kan, stress sgt pon nnty xpasal2 semua yang nak jadik sempurna x jadi ngan ape yang kite nak, lagi la stress...

K la, entry ni just pesanan tuk diri sendiri je..

No comments:

Post a Comment