BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, January 26, 2012

Malam kebudayaan

Assalamualaikum n hye everyone....

Malam kebudayaan akhirnya tiba an....
Name lagi ajk publisiti an, so kene la havoc sikit pasal malam kebudayaan ni... Emmm malam kebudayaan ni diadakan pada 27.01.2012, pade pukul 8.00 malam.... So yang mane nak masok tu kene la ade ticket first k... Alaaa ticjet tu rm2 je, tapi satu je, ticket tu cepat abis... Yang mane x sempat nak beli tu... Sorry k, tempat duduk pon terhad for 400 seats je... Xmampu la nak tamping kapasiti penduduk asasi kat palam kan...


Really am sorry k...!!!!!!!!

Nnty esok insyaAllah i akan upload kan pic malam kebudayaan tu k.. Maybe lewat sikit kot... Coz malam esok confirm bz kot sepanjang ary.. Tapi xpe, bile je siap malam kebudayaan tu, lega la kitorang and happy sgt2 coz dapat tgk hasilnya walaupon penat like ape entah kan...

So yang mane ade ticket tu, hope u guys enjoy k!!!!

No comments:

Post a Comment