BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 6, 2012

Tragedi n sesi berinai

Assalamualaikum and hye peeps!

Hari ni.. Habis je class kitorang terus pg tunggu bus sbb nak pg PKNS.... I pg ngan Ana, Shima and Nabel...
Tujuan pg PKNs, SACC mall...sbb Nabel nak beli shawl for dinner, i nk cari clutch....

Then dapat bus, sampai je kat destinasi nak dituju tu... Disebabkan lapar sgt2...kitorang pon heading to pizza hut... Makan perghhh.. Banyak giller... Best!!!!

Lepas tu, pg round2..window shopping and drop la kat BONITA..,, pastu jumpe la clutch ni., n harge dye like murah sbB sale!!!!!!!! Shoping shopping shopping.... Then bunyi guruh kuat giller.... Pastu decide la nak balik...

Tunggu bus like lame gillerrrr!!!! Erggghhhhhhh, pastu dlm 1 hour after that., sampai la satu bus U90 ni... Kitorang pon naek la......after 45 mins dlm bus, tragedi berlaku.... Jeng jeng jeng..... Pak cik bus tu tetibe je turun dari bus mase red light kat traffic light... Haaiiishhhh ....

Yang tdo pon terbangun.. Asal lak pak cik ni.. Tetibe je turun selamber je macam tu... Then, pak cik tu naek balik pastu berhenti kat tepi jalan coz bus tu rosak!!! Damn!!!!! Knp banyak sgt yang perlu kitorang lalui ni?????

Nearly 1 hour kitorang tunggu bus yang laen dtg... Then sampai la Palam dlm pukul 8.30 cam tu ler.... Mandi semua, solat..... Pastu skang ni duk kat bilik Shima sbb nak buat physics lab n SESI BERINAI....!!!!!!!

Now kitorang tgh berinai segale bagai la ni... Inai from Mekah!!! Thanks Shima!!! Thanks to housemate Shima gak sbb bagi inai tu......

No comments:

Post a Comment