BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 31, 2012

Finally dapat jumpe budak demok!!

Assalamualaikum.....

Today, dapat balik kampung.. Blh la jumpe budak demok sgt2, xpadan ngan umur 2 Tahun, tapi besar cam budak umur 4 Tahun....

Kekkekeeeee ... Mommy dye ckp, mase nk beli baju budak demok ni, kene beli baju size budak 4 Tahun.... Xde berani nak beli baju budak 2 Tahun.. Hahahhaaa kat situ pon blh nampak dye tu demok cangat2!!!!

Ni lah orangnye,,,,

Friday, March 23, 2012

Last day of asasi in palam

Assalamualaikum, n hye peeps!

I'm back!!!!

Tadi, last paper for final which is CTU 087, n today is the last day of my foundation in Puncak Alam..!!! Hwaaaaaaaaaaaa ;'(

Xsuke xsuke xsuke...... Will be missing all of my friends, n all the memories that i've created here....

My dearest roomate pon baru je balik rumah dye.... ;( sedeyh!!! Dah sakit dah mate ni sbb nangis banyak sgt... Maybe others will say that kitorang ni over ke ape ke... Lantak la, kitorang satu hosemate memang rapat, dah macam adek-beradek dah.. Sbb tu la kitorang rase sedeyh bile nak berpisah....

InsyaAllah kalau umur yang panjang,.. Nnty kite jumpe lagi yer... Entah2 mase degree nnty jumpe lagi kan... Amin~~~

Will be missing u Masturah!! U are the first, the coolest roomate i've ever had!!!!!! InsyaAllah nnty kite jumpe lagi k, nnty mas kawen, ajak la ek! For sure awa akan datang.... Melake je pon... Xjauh tu...~~~~

Zatty pon dah balik...... Nnty awa pg terengganu, awa akan contact zaty ek...

Lepas exam tadi pon, semua bdk2 kelas ambik gambar, farewell kjp depan pintu exam hall tu kan... Kekekkeeee
Will be missing my bestfriends at palam, Ana, Shima n Nabel!!!! Tadi pon nangis bile nak pisah ngan diorang!!E5 insyaAllah sentiase awa ingat, n activekan la diri anda semua dlm group FB tu ek korang!!!!!!!

Bilik pon dah buat clearance, dah serah kunci, dah kosong ah bilik ni... Cam zaman sem1 mase mula2 masok dulu...

Arghhhhhh... Knp la setahun tu kejap sgt? Kenape la asasi tu setahun je? Xsampai setahun pon.... ;(

K la.. Dah panjang sgt dah entry ni...
Will miss u guys that i met in palam.... Keep tweeting to keep in touch with each other k... Mmmuuuaahhh!!!
Love u alls!!

Thursday, March 8, 2012

Final!

Assalamualaikum,

It's time to final exam! Lagi 3 hari je lagi, hari isnin dah final and start with BEL exam paper...

Ya Allah, aku akan berusaha beraungguh-sungguh dan jawab dengan sempurna dlm exam nanti, barulah aku akan tawakal kepadaMu terhadap keputusan final nanti... InsyaAllah,

Guys please wish me good luck n always pray for me.. N yes! Restu dan doa papa dan mama tu penting! Tadi mase col mama, i dah nangis! ;'( so sad kan?

Selalu je macam tu, everytime ckp pape pasal blaja kat papa n mama, always wanna cry... ;( hmmmm
Xpe la, ape yang jadi n yang lepas tu memang ade hikmahnya kan? InsyaAllah!

Amin~ aim for 4 flat!

Friday, March 2, 2012

2 down, 2 more to go

Assalamualaikum...

Hye!!!!!

First day of march dah start test 2.. N sumpah i ckp kalau dah start test n lepas tu final, mase memang berlalu ngan cepat.. Tup tup dah abis asasi.. ;(

Tadi dah test 2 untuk maths n bio.. N alhamdulillah berkat doa mama n papa, dapat jawab all of the question given ... Tapi btol ke salah ke, tu x tau la kan..

Prepare for physics n chemistry plak.. Wish me good luck.. N YES, tipu sikit sbb ary tu ckp xkan ade entry baru kan sbb bz nak prepare untuk test n final.. Hehheeee =.=' sorry...

Sbb ade sedikit mase terluang ni la nak post entry baru..
Chill .. ;)