BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 8, 2012

Final!

Assalamualaikum,

It's time to final exam! Lagi 3 hari je lagi, hari isnin dah final and start with BEL exam paper...

Ya Allah, aku akan berusaha beraungguh-sungguh dan jawab dengan sempurna dlm exam nanti, barulah aku akan tawakal kepadaMu terhadap keputusan final nanti... InsyaAllah,

Guys please wish me good luck n always pray for me.. N yes! Restu dan doa papa dan mama tu penting! Tadi mase col mama, i dah nangis! ;'( so sad kan?

Selalu je macam tu, everytime ckp pape pasal blaja kat papa n mama, always wanna cry... ;( hmmmm
Xpe la, ape yang jadi n yang lepas tu memang ade hikmahnya kan? InsyaAllah!

Amin~ aim for 4 flat!

No comments:

Post a Comment