BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 27, 2012

Once again, alhamdulillah... >.<

Assalamualaikum and peace be upon u....

Alhamdulillah once again n thanks to Allah sbb dapat great oppurtunity....

About 8.24 pm, baru je lepas makan nasi, try check e-mail, n tetibe ade name Hafiz in my inbox... Pastu mcm pelik la jgk kan, sape plak si "Hafiz " ni? Bukak2, email tu ckp "tahniah name anda tersenarai untuk menduduki ujian saringan MYBRAINSC UKM 2 2012"

I'm like...in shock!
So Alhamdulillah! InsyaAllah will do my best, takot jgk ni.. Dah la online punyer ujian kan..

I have to answer the questions on 30/04/2012, at 12.30 - 2.00 pm.. Naseb baek kene 30/4, kalau 1/5, alamaknye duk LCCT jawab bende tu la... Dah la nak g medan...

Wish me luck guys!! Pray for me k....InsyaAllah
~amin...

4 comments:

  1. wahhh next year saya boleh try apply ni.
    btw sis appply ni mcm mana ye? can u pliss give me further explaination pli.... and congratulations kakak :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum deq, if and only if adeq dapat KPT or kalau xdpt pon akak rase blh je pohon.... diorang bukak this application bile masuk bln 2 or 3 dekat nak abis ASASI, so adeq kene alert la dgn ape yang diorang akan keluarkan mcm scholarship ke n laen-laen... adek blh visit this link,https://payloan.mohe.gov.my/MyBrainSc/index.php

    this scholar akan ade jabatan dari KPT, JPA n MARA ... n scholar ni untuk pointer 3.6 and above for first semester...so, jangan maen2 la mase first sem, n my advise, actually first sem la u kene strugglen skor.. n pointer first sem jgk la akan help u apply scholar....

    hope it will help u a lil bit and gain some information ... assalamualaikum

    ReplyDelete
  3. wahhhhh. terima kasih kakak :D
    sangat membantu. heee. wish me luck for my first sem. ^_^
    waalaikumsalam, nti kalau ade pape rujuk kakak je lah ehh :D heee

    ReplyDelete
  4. insyaAllah dapat k.....good luck k :)

    ReplyDelete