BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 25, 2012

WeDdiNg BeLL's EreeNa ElyzA and MaHFudZ....

Assalamualaikum and peace be upon u,

On 06/04/2012,
Mahfudz and Ereena Elyza  are announced as Husband and Wife.....
yeay!!!!!! weeehooooooo~ (wedding bell's ring)

akad nikah diadakan di rumah pengantin perempuan di Seksyen 19, Shah Alam....pade pukul 3 petang  *lebih kurang la...plus minus dengan ayah abg. Mahfudz sesat ag kan..
bile semua dah sampai termasuk dgn tok kadi, berlansunglah acare akad nikah, n dengan 2 kali lafaz, selamatlah diijab kabulkan n are annouced as husband and wife.....*sebenarnye 1 kali je, tapi uncle samsu ( ayah k.ina ) yang nervous, so jadi 2 kali..kekekekeeke *

but before that, ade gambar sblm akad nikah dijalankan,,,, let's take a look guys!
ni la MIMIE a.k.a mak andam k.ina....
with my brother
meet my mom and dad


with nurul (cousin )

happy moment

with my sista
my family!!





us!


and  pics below, bile semua dah ready untuk majlis berlangsung....
abg mahfudz tgh nevous tu..
kak.ina pon dah turun,,,,,,



alhamdulillah. selamatlah semua.......


happy nye k.ina

k.ina and irfan..
mase sesi fotografi...


 ni just a lil bit too much....hahahhaaaa...sbb pengantin sibuk melayan tetamu, kitorang pon ape ag, berphotoshoot ler...
ngan adek nabeela...

le me, mama, n aunty amy

cantik x?

with love....MAMA

le me, prasan jerk...

3 of us...

at last! dapat jgk bergambar dgn pengantin...






















The next day, 07 /04/2012  adelah majlis walimatulurus pengantin.....so, majlis tu diadakan di Taman Bukit Jalil.. GARDEN WEDDING !! yeay...
but too sad, i kene pg exam Munsyi first...org laen bangun pagi2 sbb nak siap2 pg taman, i plak ready nak g exam.. :(, anyway exam tu penting jgk kan?


pics below, dekat taman!!!
ni mase pagi2, ready nak exam :(
tgk! semua org dah ikut tema.....

dgn kak A'a
bidadari

cousins

bubbles 
purple


our big family...love them all

ngan kawan2 kak ina

tgk la adek nabeela tu, gemok!!!

fairytale

mase pengantin arrived...



pandai kan aliff snap pic ni?

cantik kan we all..? hahahaa prasan




roses...
eh dah tukar baju?





















THE END......

No comments:

Post a Comment