BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 30, 2012

Latihan Medan di Seremban

Assalamualaikum and peace be upon u!!!

hye everyone...

hari ni, 30.11.2012, pukul 3 ptg nanti.... awa kene pergi Latihan Medan di Seremban untuk KOR SISPA (JPAM) ala2 kem la..... 

hope it's gonna be interesting. hope so!! dah la mmcm xrela nak pergi sbb pikirkan banyak kerja nak siapkan ...homework la tu la ni la.... PBL terutamenye.. but  kalau pikirkan sekali lagi, maybe ade hikmah di sebaliknya kan.. mane tau kalau x pergi latihan medan ni kerja yang berlambak-lambak tu xkan siap ke kan... n sape tau kalau i blh siapkan semua kerja2 tu walaupon pergi latihan medan ni kan? 

so, take the positive site of it, pergi dengan hati yang rela, n sambil2 tu kalau ade mase kat sane, buat la homework tu kan... hehheheehehehhehehehehehe... :D 

Allah knows best for us!!! always remember that ok... >.< 
one more thing, wish me good luck! love u guys! 

got to go! nak siap2 dah...
bubbbyeeee!!!


Wednesday, November 28, 2012

new thing and it's make me excited!

Assalamualaikum to all of u.... peace be upon u.

hye *waving hand*  ^.^...

what i've discover? wanna know? i don't know whether what i've discover is a new thing for u guys or it's just only me! hahahahahaaa 
anyway stop laughing.. kekkekkeee :D just too excited about it...

duhhhhh straight to the point please....... ok2. i've just discover about this cool awesome gorgeous handsome pretty beautiful *semua yg bagus la kalau blh nak sebut* website. it's good for those who need to do the power point presentation and stuff.....

it's PREZI!!!!! 

this the website's link.... www.prezi.com
it's cool stuff for power point presentation..seriously i'm not pranking or kidding an=bout this...*hehhehhehee terOver la plak...

check it by your ownself k....

hope it's can help u guys a lil bit.. muaaahhh mmmuuaahh XOXO

bye...assalamualaikum..

Sunday, November 25, 2012

Blood Donation :D

Assalamualaikum and peace be upon you!

long time no post... i'm really sorry because i'm too busy lately! Dengan exam EOM la, dengan kawad SUKEM la, dengan tu la dengan ni la...hhehheheee *mcm mak jemah je, membebel je tau!

But wait, back to the topic k.....*hish awa..awa... melencong je tau. emmm anyway, hari ni first time in my life dapat peluang to donate blood!!!!! ~weeeeeeeeeee... 
way too excited sbb selame ni dah lame dah ade keinginan nak derma, tapi....... ade masalah tu la ni la.
Such as,  x cukup umur la *niat dah baik dah, tapi fizikal x mengizinkan...ececceee*, x leyh nak derma time tu la *al-maklumla, perempuan kan...* opps! 

so today, i've the opportunity and then just go with it without any doubt!  :D good job awa!
nasib baik la there's nothing wrong with my blood anyway... #Alhamdulillah.... insyaAllah lepas ni bertambah sihat and insyaAllah dapat serba sedikit pahala.... hope my blood are really useful for those that really need it! ^.^

i'm an O blood type, so that's mean i'm a universal donor!! *pemurah la ni konon......
hehhehhehehhehhehheeee. Thought it will be painful but it's not actually. Sbb selalu je dengar org ckp kalau derma darah, jadi gemuk la, sakit la, bengkak la, jarum besar gedabak la... hahhahha banyak la lagii... but, bile dah experience it, it's quite cool! xsakit pon, cume after dah siap tu, urat bengkak  sikit sbb dah leaked kan.. and biru ( lebam )..... 

next time, insyaAllah will donate my blood lagi.......

thanks to BSMM KTSN dengan PUSAT DARAH NEGARA sbb anjurkan blood donation ni dkt dewan serbaguna (DSG) KTSN....

so, just wanna say that, don't be too afraid to try out new things that can actually help others in the future and for those that really needs our help.!!

Donate your blood starting today. insyaAllah dibalas dengan pahala yang berlimpah ganda..... :)