BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 30, 2012

Latihan Medan di Seremban

Assalamualaikum and peace be upon u!!!

hye everyone...

hari ni, 30.11.2012, pukul 3 ptg nanti.... awa kene pergi Latihan Medan di Seremban untuk KOR SISPA (JPAM) ala2 kem la..... 

hope it's gonna be interesting. hope so!! dah la mmcm xrela nak pergi sbb pikirkan banyak kerja nak siapkan ...homework la tu la ni la.... PBL terutamenye.. but  kalau pikirkan sekali lagi, maybe ade hikmah di sebaliknya kan.. mane tau kalau x pergi latihan medan ni kerja yang berlambak-lambak tu xkan siap ke kan... n sape tau kalau i blh siapkan semua kerja2 tu walaupon pergi latihan medan ni kan? 

so, take the positive site of it, pergi dengan hati yang rela, n sambil2 tu kalau ade mase kat sane, buat la homework tu kan... hehheheehehehhehehehehehe... :D 

Allah knows best for us!!! always remember that ok... >.< 
one more thing, wish me good luck! love u guys! 

got to go! nak siap2 dah...
bubbbyeeee!!!


No comments:

Post a Comment