BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, December 31, 2012

It's a baby girl!

Assalamualaikum and peace be upon u ! Hye *waving hand*..... I'm really excited today because i dah jadi aunty!!!
Congrats to kak ereena n abg mahfudz coz dah dapat baby... N the most important thing is, baby n kak ina selamat... Cute little baby girl! Xtau la dia ikut sape ni, ayah ke mama dia kan...

Anyway, nama my anak sepupu is kasih Binti mahfudz. Comel kan? Simple n senang je nk ingat.. Letak name panjang2 pon, org akan panggil name pendek jgk an? :D ~ngeee~

To Kasih, be a nice girl and hope u succes in ur future.. Be an awesome daughter for your mommy and daddy k... Hheheheee kak ina dah jadi mama n abg mahfudz dah jadi ayah dah.. N of course mamat *adik kak ina* pon dah jadi paksu. Xlupe jgk, aunty imah n uncle samsu dah jadi atok n nenek.
They are so excited sbb first cucu kan.. Sape la x excited kan, even mak sepupu dia ni pon excited giler2 ah. Sampai xsabar2 nk pg hospital bile tau je dah selamat bersalin... Hheheheheee

Berat Kasih ok la n not bad.. It's 3.125 kg, selamat dilahirkan pade 9.36 pagi... pipi dia merah n cantik. Kening mcm ziana zain gitu! Ade dimples mcm pretty zinta... Jari runcing n kuku gelas.

Btw, esok nk pergi tgk dia lagi... Sbb dah rindu dah kat dia. Naseb baek selalse cuti... Ok la.. Goodnight!












No comments:

Post a Comment