BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 12, 2013

Eau De Parfum :)

Assalamualaikum and peace be upon u. 

if tgk tajuk entry, mesti dh tau kan pasal ape? YUP! it's about fragrance..
my new fragrance in the closet.... finally i've got mine. Selena Gomez set! and i'm glad that i've bought it..hehhehheheeee

n macam mane blh terbeli new perfume plak ni?? hehheeee.. DOn't ask! u know me right.hahhaaa 
Tadi pergi CIMB ngan gee2.. sbb dia nak buat CIMB click. then after that, ape lagi, sbb banyak sgt mase nak menunggu kelas petang, usya2 la dulu shopping malls! hehheheee pg la kitorang ke SOGO... 
first2 masuk tu, nampak yang Justin Bieber punyer fragrance, pastu sebelah dia Selena Gomez, ape lagi kan, tanpa hesitating terus pg try la...

then harga dia pon not bad macam murah jgk la for 100ml kan... then it's ADP plak tu... plus ade associated item, mcm yang justin punyer, dapat LOVE purple bag, selena punyer dapat body lotion, body shower n lip bum!. then i try it...terus terpikat ngan both of them... memang x la kan nak beli kedua2 nye skali an...! so jalan2 dulu tgk baju, kasut, n so on.... ckp la kat gee that kalau xbeli perfume tadi memang x tido mlm la mlm ni....heheeeeee mengade kan??

then icalled my mom tanye dia blh x i buy this perfume an so on...then mama ckp, beli la sbb harga dia mcm quite ok kan... plus gune my own money,....hahahahaaaaa

nk balik tu, terus singgah skali lagi kat fragrance punyer tempat then terus beli.... hehheheehehee n i think i'm the happiest girl today n of course tonight i blh tido dengan lenanya....hehehheeee :P 
like the scent of this fragrance! u should buy it too if u are searching for something like soft n sweet scent!...totally highly recommended!

take a look at it!



love you guys! bye2....mmuuuaaahhh :*

No comments:

Post a Comment