BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 3, 2013

Jom Balik Mengundi :)

Assalamualaikum and a very good morning to all! may peace be upon u..

walaupon umur i xde la nak mencecah 21 lagi, but i just wanna go home because i think this is the best "chance" for me to go back home before finals.... heheheee :) 

mesti traffic will be sangat teruk sebab semua orang nak balik mengundi... especially nak balik KELANTAN...hmmmmmmm tapi nak buat macam mane kan, rase macam nak balik raya plak.. 

anyway about PRU 2013, choose wisely and UNDI ADALAH RAHSIA! hehhhehee so xyah la havoc2 sangat sampai bergaduh, kita kan rakyat Malaysia dan Malaysia kan bumi yang aman damai, so xperlu lah berperang sana, berperang sini.... please make Malaysia as peace as it can be. Kita pon tau that Malaysia and Malaysians are well known with it peace and multiple races, so please people, daripada hidup aman damai, xkan la kita nak tukar kepada yang xaman? apakata kita menjadikan daripada yang dah aman damai tu lagi aman damai dan harmony.... WHAT DO YOU THINK ABOUT THAT? hehhee just saying.....

above all, tunaikanlah tanggungjawab anda untuk memilih siapa pemimpin anda.... just like i said before, UNDI ADALAH RAHSIA! 

i think that's all, love u guys.... bubbye!