BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, October 6, 2014

Salam aidiladha

Assalamualaikum n peace be upon u!

Alhamdulillah tahun ni sempat lagi menyambut hari raya aidiladha 😘 n alhamdulillah blh balik beraya dekat Kota Bharu walaupon dapat cuti just 3 days... But 3 days just enough for me untuk melepaskan rindu dekat family......

Walaupon hari raya haji tahun ni xde la semeriah yang lepas2, sbbnye all of my relatives ade yang balik kampung belah mak, bapak so whatever.... N ade yang xbalik pon, sbbnye semua nak balik nnti kakak awa tunang nnti.. So fair la kan... Plus, mama n papa pon xbuat ibadat korban tahun ni, pon nak tunggu nanti kakak tunang....

Just simple2... Beraya, pergi solat sunat raya, balik kampung, menziarahi kubur atuk n nenek kesayangan, pastu balik rumah... Enjoy the daging korban yang jiran2, sedara yang bagi... Alhamdulillah.. Murah rezeki diorang.... Peace! ✌️


  1. Then, abis cuti, balik KL, n terus pergi Beranang.. Sbb sekarang tgh posting for JKM.... 👍 goodluck for all of my friends who struggling in each posting, and also for me! InsyaAllah... Amin.. Love u guys! 😘😘😘
Will upload pic later

Monday, February 17, 2014

Gastrointestinal module

Assalamualaikum and peace be upon you....  

For this new sem ( year 2/sem2 ), i think it's becoming more difficult... 😳😳😳😳😳 my first module for this sem is gastrointestinal module.. There are 27 concept lecture, 6 SLP, 4 PBL and 8 practical... If i'm not mistaken.... Hmmmmmmmmm and it's also will take about 5 weeks to finish all this and end it with end of module exam! And of course after that, have to face the FINAL EXAM after finish all 4 modules......

OMG 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 please pray for me.. This GIT module contribute 5 credit hour!!! 5 CREDIT HOUR!!!!!!! I have to set my target and aim for the best... 😩😩😩😩 InsyaAllah.... 

Focus awa focus! U can do it! 
Got to go guys! Love u! XOXO 😘

Wednesday, January 29, 2014

Berkat doa semua

Assalamualaikum n peace be upon u...

Hye everyone... Dah lama sangat dah x update ini blog kan? Maybe xada enough time nak update, n too "busy" hahaahaa

Anyway, atas berkat doa semua ahli keluarga, orang2 yang disayangi, rakan2 n semua la, alhamdulillah, i passed all of my exam papers... Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah... Allah itu maha pemberi rezeki.. Allah itu maha mengetahui.. Allah itu maha pemurah.

Seriously, first nak tengok result, debaran dia... Fuuuhhhhh macam nak terkeluar jantung ni, then after i found my name on that list, i started to cry... Dah la duduk sorang2 kat rumah... Syukur alhamdulillah ya Allah... Kali ni takut sebab paper medsoc, sangatla susah. That's why i cried!

Then, terus pergi sujud syukur... Call mama, call papa untuk menyampaikan berita baik... Tapi, dalam kita bergembira pon, ada yang sedang berduka kan? It's ok my friends, insyaALLAH still ada harapan dan peluang lagi untuk kita berjaya. Memang senang untuk diucapkan sbb bukan kita sendiri yang laluinya, tapi, insyaAllah kita semua blh! Kita terus berdoa dan berdoa kepada Allah , Dia mendengar... Friends! We all can do it! All of us will graduate at the same time with flying colours! 😘