BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 29, 2014

Berkat doa semua

Assalamualaikum n peace be upon u...

Hye everyone... Dah lama sangat dah x update ini blog kan? Maybe xada enough time nak update, n too "busy" hahaahaa

Anyway, atas berkat doa semua ahli keluarga, orang2 yang disayangi, rakan2 n semua la, alhamdulillah, i passed all of my exam papers... Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah... Allah itu maha pemberi rezeki.. Allah itu maha mengetahui.. Allah itu maha pemurah.

Seriously, first nak tengok result, debaran dia... Fuuuhhhhh macam nak terkeluar jantung ni, then after i found my name on that list, i started to cry... Dah la duduk sorang2 kat rumah... Syukur alhamdulillah ya Allah... Kali ni takut sebab paper medsoc, sangatla susah. That's why i cried!

Then, terus pergi sujud syukur... Call mama, call papa untuk menyampaikan berita baik... Tapi, dalam kita bergembira pon, ada yang sedang berduka kan? It's ok my friends, insyaALLAH still ada harapan dan peluang lagi untuk kita berjaya. Memang senang untuk diucapkan sbb bukan kita sendiri yang laluinya, tapi, insyaAllah kita semua blh! Kita terus berdoa dan berdoa kepada Allah , Dia mendengar... Friends! We all can do it! All of us will graduate at the same time with flying colours! 😘





No comments:

Post a Comment